به گزارش معاونت آموزشی پژوهشگاه رویان وبینار علمی نقش سونوگرافی در ارزیابی اورژانسهای سه ماهه اول بارداری:آنچه ماما باید بداند با همت اساتید و اعضاء هیئت علمی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی و پژوهشکده علوم تولید مثل با ظرفیت 150 نفر از کارشناسان مامایی برگزار شد.
در این وبینار سرکار خانمها دکتر فیروزه احمدی (عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان،متخصص رادیولوژی و مدی گروه پژوهشی تصویربرداری تولید مثل)،دکتر مریم مشفقی(عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان، پری ناتولوژیست) مریم جوام (کارشناس مامایی و پژوهشگر گروه تصویربرداری تولید مثل) به ترتیب با عناوین ذیل به ایراد سخنرانی به صورت آنلاین پرداختند:
♦ یافتهای غیر طبیعی در گزارش سونوگرافی بیماران مبتلا به خونریزی و درد سه ماهه اول
♦ نحوه مدیریت خونریزی و درد سه ماهه اول
♦ بررسی دلایل خونریزی و درد در سه ماهه اول بارداری
همچنین وبینار فوق به صورت live در اینستاگرام معاونت آموزشی به آدرس royan_edu به نمایش درآمد که طی چند ساعت اول 100 نفر از این وبینار بازدید و از مباحث ان استفاده نمودند.
همچنین این وبینار دارای 3 امتیاز بازآموزی ویژه کارشناسان و کارشناسان ارشد و دکترای مامایی از اداره کل آموزش مداوم پزشکی بود که مشمولین امتیاز با ثبت نام در این سامانه طی 48 ساعت بعد از برگزاری برنامه مهلت پاسخگویی به سوالات از قبل طراحی شده را داشتند که بعد از قبولی موفق به دریافت گواهینامه با امتیاز آموزش مداوم شدند.
در انتهای برنامه نیز سخنرانان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.
[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”bounce” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.