لوگو اصلی معاونت آموزشی پژوهشگاه
|
| سبد خرید

  • نوع دوره: حضوری
  • ظرفیت: ۶
  • تاریخ شروع: ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
  • تاریخ پایان: ۱۴۰۲/۱۰/۰۷
  • زمان کلاس: ۹ صبح
  • ظرفیت باقی مانده ۱ نفر

(۱۲)
تعداد بازدید: 988
لطفا جهت خریداری دوره وارد حساب کاربری خود شوید

32,700,000 ریال
خواندن

ثبت نام به منزله مطالعه قوانین و مقررات و تایید و پذیرش آن است


  • توضیحات تکمیلی
  • سرفصل ها

ویژگی های این دوره؟

تاریخ برگزاری: 29 و 30 آذر و 6 و 7 دی

سر فصل دوره جامع وسترن بلاتینگ

جلسه اول:

1-  اصول و مبانی استخراج پروتئین، روش های بررسی کمیت و کیفیت پروتئین (تئوری).

2- استخراج پروتئین با روش لیز سریع و تعیین غلظت با دو روش Bradford و BCA-Assay(عملی).

جلسه دوم:

1-  مبانی  SDS-PAGE و معرفی کاربردهای آن در سنجش پروتئین (تئوری).

2- SDS-PAGE و رنگ آمیزی ژل (عملی).

جلسه سوم:

1- اسکن ژل و آنالیز کیفی نتایج  (تئوری و عملی).

2- اصول وسترن بلاتینگ (تئوری).

3-  وسترن بلاتینگ با دو روش انتقال Semi-Dry  و Wet (عملی).

جلسه چهارم:

1- اصول کمی سازی پروتئین (تئوری).

2- ظهور بلات با  دو روش ظهور بر روی فیلم رادیوگرافی و ژل داک (عملی).

3- کمی سازی توسط نرم افزار (ImageJ) (عملی).

4- Troubleshooting.




نشانی :بزرگراه شهید سلیمانی، خ بنی هاشم، میدان بنی هاشم، نبش کوچه شقایق ، پلاک 365، مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت (شهید رعیت)

شماره تماس :09031118415 - 02123562451 - 02123562323